Top comentatori:

1.Zamolxis cu articolul Moarte diasporei in care autorul incearca sa patrunda in gandirea d-nului Adrian Nastase, ( si asa destul de greoaie), despre dtreptul Diasporei romane si dreptul accesteia de a-si exercita votul.
De pilda, s-ar putea incepe o groapa catre centrul pamantului. Aceasta ar avea si avantajul si ca s-ar putea descoperi minereuri si un nene cu coarne si cu pijama rosie, care ar propulsa partidul cu mult mai inainte decat fortele reunite in dragoste stramoseasca ale d-lui Nastase si d-lui Geoana.

2.Bianca cu articolul Operatiunea “cere-o de nevasta” in care autoarea pune pe roate un plan , pentru doi prieteni ,care vizeaza modul in care trebuie daruit inelul de logodna. Este un articol foarte funny ๐Ÿ˜›

3.Adrian cu articolul Silent chaos in care aitorul ne descrie haosul casnic care il insoteste in linstea casei, haos acumulat prin sunete ,imaglni,lucruri si chiar ganduri..Este un articol in care Adrian face apel la ordine, la ordinea lui ๐Ÿ˜›

4.Krossfire cu articolul Pragul si alternativa in care autorul face o radiografie a sistemului nostru de invatammant si a calitatii pregatirii noastre , dupa ce devenim proaspeti absolventi.

5. Dojo cu articolul Puii mei in care autoarea face o sinteza a ultimelor lucruri rele care i s-au adunat si pe care a trebuit sa le exprime cumva, pentru a nu o lua razna ๐Ÿ˜›

Bloguri si articole dupa sistemul curat, stramosesc, eu te plac, tu ma placi, hai sa ne punem in blogroll:

1.Alexa cu articolul Anotimpuri in care autoarea face o alegorie despre padure, In general blogul ei este unul romantic, in care predomina metafora si filosofia.

2.Richard cu articolul Majestic Aarabian Horses ibn Galal and Cigay in care autorul ne aduce cateva fotografii superbe cu cai pur sange arab

3.Peruca-n peste cu articolul Animalul inimii (Herztier)rin care autorea traduce un fragment din cartea Hertei Mรผller, care mie mi se pare foarte bine facut, iar pe aceasta cale imi exprim tristetea ca Doro nu are blogroll, dar eu continui sa ii citesc articolele.

4.Ariel cu articolul Norocos ce sunt in care autorul relateaza cu umor cum a fost “bombardat” cu rahat de porumvel si cum a calcat in asa ceva, intrebandu-se daca va avea noroc dupa aceste peripetii ๐Ÿ˜›

5.Marius cu articolul Scrisoarea unui liberal catre PNL in care autorul isi exprima dezamagirea fata de politica particului, al carui sustinator este, si improspateaza memoria celor care au uitat, cateva idei care stau la baza doctrinei liberala.

6.Cucubau si articolul Cearta in familie in care autorul ne reda un clip pamflet despre o cearta in sanul unei familii pisicesti ๐Ÿ˜›

7.Sociopatul cu articolul Noi cu cine votam in care autorul isi exprima nedumerirea despre cine este presedinte, si despre modul in care au votat romanii.

8.Roboid cu articolul Imi e dor de iubita mea in care autorul exprima intr-un mod foarte plastic relatia pe care o are cu iubita sa, bicicleta..

9.Deea cu articolul Letโ€™s talk about the world that we live in in care autorea isi da cu parerea despre schimbarile climatice si ce ne pasc pe noi, pentru ca nu ne-am ingrijit de Planeta noastra.

10.Redknee cu articolul After the Genocide in care autorul ne face o prezentare despre complicata istorie a invaziei Vietnam-ului in Cambogia.

Cam aceasta a fost leapsa mea ๐Ÿ˜› daca am uitat pe cineva , imi cer scuze.
Daca imi “atrageti” atentia pot face update la acest articol.

A fost o experienta interesanta, multumesc Zamolxis.