“Practic, trebuie s-alegi niste articole recente (maxim 1 luna in urma) din bloguri de blogroll si sa le prezinti cititorilor, eventual explicand cum le-ai citit (e.g., din Reader sau apasand pe link-ul din BlogRoll) si ce ti-a placut sau nu. Ia asadar cate 5 din fiecare categorie din blogroll, adauga 5 bloguri din topul comentatorilor, mai pune 5 la-ntamplare, ia cate un articol din fiecare si prezinta-l. Eu nu prea le am cu numaratul, s-ar putea sa iau 10 din fiecare, dar tu fa ce zice popa, nu ce face zeuโ€™. Si-nc-o chestie: incearca sa si comentezi la articolele pe care le prezinti.” asa grait-a Zamolxe in leapsa preluata de la el.

Sa vedem ce iese ๐Ÿ˜›

Top comentatori:

1.Zamolxis cu articolul Moarte diasporei in care autorul incearca sa patrunda in gandirea d-nului Adrian Nastase, ( si asa destul de greoaie), despre dtreptul Diasporei romane si dreptul accesteia de a-si exercita votul.
De pilda, s-ar putea incepe o groapa catre centrul pamantului. Aceasta ar avea si avantajul si ca s-ar putea descoperi minereuri si un nene cu coarne si cu pijama rosie, care ar propulsa partidul cu mult mai inainte decat fortele reunite in dragoste stramoseasca ale d-lui Nastase si d-lui Geoana.

2.Bianca cu articolul Operatiunea “cere-o de nevasta” in care autoarea pune pe roate un plan , pentru doi prieteni ,care vizeaza modul in care trebuie daruit inelul de logodna. Este un articol foarte funny ๐Ÿ˜›

3.Adrian cu articolul Silent chaos in care aitorul ne descrie haosul casnic care il insoteste in linstea casei, haos acumulat prin sunete ,imaglni,lucruri si chiar ganduri..Este un articol in care Adrian face apel la ordine, la ordinea lui ๐Ÿ˜›

4.Krossfire cu articolul Pragul si alternativa in care autorul face o radiografie a sistemului nostru de invatammant si a calitatii pregatirii noastre , dupa ce devenim proaspeti absolventi.

5. Dojo cu articolul Puii mei in care autoarea face o sinteza a ultimelor lucruri rele care i s-au adunat si pe care a trebuit sa le exprime cumva, pentru a nu o lua razna ๐Ÿ˜›

Bunnnnn, acestia ar fi primii cinci din leapsa preluata de mine, dar nu va simtiti abandonati pentru ca voi continua doar ca acum simt ca am racit si am facut febra , iar pe ultimii doi i-am adaugat dupa ce am tras un pui de somn , si i-am adaugat doar ca sa iasa articolul.
Mai am cateva categorii de adaugat. Le voi face maine, sper.