Leapsa cu blogroll

“Practic, trebuie s-alegi niste articole recente (maxim 1 luna in urma) din bloguri de blogroll si sa le prezinti cititorilor, eventual explicand cum le-ai citit (e.g., din Reader sau apasand pe link-ul din BlogRoll) si ce ti-a placut sau nu. Ia asadar cate 5 din fiecare categorie din blogroll, adauga 5 bloguri din topul comentatorilor, mai pune 5 la-ntamplare, ia cate un articol din fiecare si prezinta-l. Eu nu prea le am cu numaratul, s-ar putea sa iau 10 din fiecare, dar tu fa ce zice popa, nu ce face zeu’. Si-nc-o chestie: incearca sa si comentezi la articolele pe care le prezinti.” asa grait-a Zamolxe in leapsa preluata de la el.

Sa vedem ce iese πŸ˜›

Top comentatori:

1.Zamolxis cu articolul Moarte diasporei in care autorul incearca sa patrunda in gandirea d-nului Adrian Nastase, ( si asa destul de greoaie), despre dtreptul Diasporei romane si dreptul accesteia de a-si exercita votul.
De pilda, s-ar putea incepe o groapa catre centrul pamantului. Aceasta ar avea si avantajul si ca s-ar putea descoperi minereuri si un nene cu coarne si cu pijama rosie, care ar propulsa partidul cu mult mai inainte decat fortele reunite in dragoste stramoseasca ale d-lui Nastase si d-lui Geoana.

2.Bianca cu articolul Operatiunea “cere-o de nevasta” in care autoarea pune pe roate un plan , pentru doi prieteni ,care vizeaza modul in care trebuie daruit inelul de logodna. Este un articol foarte funny πŸ˜›

3.Adrian cu articolul Silent chaos in care aitorul ne descrie haosul casnic care il insoteste in linstea casei, haos acumulat prin sunete ,imaglni,lucruri si chiar ganduri..Este un articol in care Adrian face apel la ordine, la ordinea lui πŸ˜›

4.Krossfire cu articolul Pragul si alternativa in care autorul face o radiografie a sistemului nostru de invatammant si a calitatii pregatirii noastre , dupa ce devenim proaspeti absolventi.

5. Dojo cu articolul Puii mei in care autoarea face o sinteza a ultimelor lucruri rele care i s-au adunat si pe care a trebuit sa le exprime cumva, pentru a nu o lua razna πŸ˜›

Bunnnnn, acestia ar fi primii cinci din leapsa preluata de mine, dar nu va simtiti abandonati pentru ca voi continua doar ca acum simt ca am racit si am facut febra , iar pe ultimii doi i-am adaugat dupa ce am tras un pui de somn , si i-am adaugat doar ca sa iasa articolul.
Mai am cateva categorii de adaugat. Le voi face maine, sper.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email
Share on Tumblr
Tumblr

4 Comments

  1. Tu sa taci πŸ˜› ca de la tine am raceala, m-ai transmis-o prin mess πŸ˜›

  2. decat la oras codas, mai bine-n satul tau fruntas

Trackbacks/Pingbacks

  1. Concurs - Concurs... Buna ziua, vrem sa va aducem la cunostinta ca siteul nostru organizeaza un concurs simplu pentru bloggeri in care…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

evomag.ro%20 evomag.ro%20 libris.ro%20

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.

January 2020
M T W T F S S
« Dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031