Mi-a povestit un amic:

In urma cu 10 ani am ales sa devin dispecer pentru o mare companie de transport, iar de atunci am evoluat pana in punctul in care mi-am deschis propria firma de transporturi cu camioane. Ca orice afacere, aceasta nu s-a cladit peste noapte si a fost nevoie de foarte multe sacrificii din partea mea dar si din partea asociatilor. Fiind o firma la inceput de drum, nu ne-am permis masini noi si am optat pentru camioane second hand, deoarece sunt mult mai accesibile din punct de vedere financiar.

Am apelat la parcul auto camioane.scania.ro, deoarece stiam ca acestia sunt experti in domeniu si pun la dispozitie vehicule perfect functionale, la preturi foarte bune.

Nu puteam sa aleg decat camioane Scania, deoarece lunga mea experienta in domeniu m-a adus la concluzia ca aceasta marca este printre cele mai bune.

Camioanele Scania sunt printre cele mai apreciate de catre soferi, deoarece nu se strica usor, iar atunci cand este nevoie de mentenanta, piesele se gasesc usor si nu sunt costisitoare.

De asemenea, confortul din cabina nu are concurenta, oferind indeajuns spatiu soferului pentru relaxare, dar si pentru a-si indeplini activitatile zilnice.

Am ales sa imi pun firma pe picioare folosind camioanele second hand de la camioane.scania.ro, deoarece firma ofera preturi bune, garantie pentru camioanele cumparata, iar actele vor fi intocmite in doar cateva ore, deoarece au propriul birou care inregistreaza camioanele. Este o investitie avantajoasa care te lasa sa dai drumul la afacere rapid, fara batai de cap.

Recomand firma camioane.scania.ro, deoarece sunt cei mai buni profesionisti in domeniu. De cand activez in domeniu, am avut de-a face cu foarte multe firme de gen, dar niciuna nu a fost atat de prompta.

Gama lor de camioane este foarte mare si incorporeaza un cap camion, camion cu remorca si multe alte oferte pe care nu le poti ignora!”