Trebuie sa va spun ca aleg cu maxima atentie hotelul in care imi petrec vacantele, fiindca doresc sa am parte de confort in concedii.
Iata criteriile pe care le aplic inainte de a face rezervarea:
1. Curatenia din camere, din restaurante si din bucatarie.
2. Amabilitatea personalului.
3. Amplasarea hotelului.
4. Evaluarile clientilor.
5. Vesela de la restaurant. Nu aleg niciodata restaurantele in care oaspetii sunt serviti in farfurii din plastic de unica folosinta, fiindca mi se pare ca m-am dus la un picnic si ca nu sunt asteptat cu placere acolo.
Vesela din portelan este eleganta, poate fi spalata bine inainte de folosire si dezinfectata, mai ales acum, in perioada pandemiei. Imi plac fetele de masa albe ca zapada si stralucitoare si farfuriile din portelan asezate frumos pe ele sau puse in teancuri, in cazul in care oaspetii se autoservesc cu felurile de mancare dorite de ei.
Imi place cand ma duc in vizita la bunica, la parinti sau la prieteni si sunt servit in vesela de portelan, fiindca acesta mi se pare modul cel mai deschis in care mi se transmite ca sunt asteptat cu drag si ca vizita mea produce multa bucurie gazdelor. La fel este si la hotel sau pensiuni.


Daca as detine o pensiune cu un restaurant in care tot omul cat ar fi de mofturos sa gaseasca de mancare pe placul sau, as comanda produse pentru a servi oaspetii la masa de la oferta farfurii si vesela HORECA de pe site-ul magazinului online Stylehoreca.ro, deoarece:
1. Portelanul este de calitate premium, rezista si la temperaturi mari si farfuriile se sparg numai daca sunt trantite.
2. Preturile sunt excelente, fiindca multe dintre produse sunt la reducere.
3. Marfa este livrata la adresa indicata de cumparator, fara ca acesta sa fie nevoit sa caute masina cu care sa isi aduca marfa, acolo unde are nevoie de ea.
4. Multe dintre produsele necesare in restaurante sau in bucatariile acestora sunt la reducere, prin urmare se fac economii mari.
5. Livrarea se face prin curier rapid, in mai putin de 48 de ore de la finalizarea comenzii.
6. Curierii manipuleaza coletele cu manusi de unica folosinta si vin echipati cu masti de protectie, prin urmare nu exista nici cea mai mica posibilitate sa te infectezi.
7. Ca sa nu te apropii de curier, care pune coletul jos si se indeparteaza, faci plata online.
8. In magazin gasesti tot ce ai nevoie ca masa sa fie servita impecabil oaspetilor: farfurii adanci si farfurii intinse, oliviere, cosuri pentru paine prevazute cu capac, pahare plate si pahare cu picior, carafe, boluri, platouri, tigai de care nu se lipesc preparatele.
Intreprinzatorii ar trebui sa stie ca tot din acest magazin se pot comanda si suporturile etajate din inox cu ajutorul carora se face servirea in camera, in cazul in care oaspetele nu doreste sa coboare in sala, sa manance cu toti musafirii impreuna.
Vesela din portelan Aura are ca model cromatica ghetii, a pamantului si a caramizii. Tonurile elegante ale farfuriilor fac ca pofta de mancare a clientilor sa sporeasca si toata lumea are de castigat in felul acesta.