Ieri am fost cu cateii la veterinar.

Cum cateii mei au sofer la scara, ne-am urcat in masina si am ajuns la cabinet.

Cabinetul veterinar unde Dan Cojocariu si Cristian Boaba isi fac veacul, este singurul in care cateii mei intra fara frica si relaxati.

Cristi este singurul stylist de cosmetica canina, care a reusit performanta sa il tunda pe Junior fara botnita,care a avut rabdare cu “terosristul” meu pana la capat.

– De data asta , cum il tund? Tot puscas marin?
– Tot puscas marin.Nu vezi ca Timisoara a devenit echivalentul caniculei?

Prietenii mei sunt iubitori de animale, t se vede din modul in care isi fac meseria.

Pentru ca in Timisoara concurenta este dura, amicii mei, pe langa cosmetica canina, care include tuns, spalat, taiat gherute, practica si medicina veterinnara, cu ce cuprinde ea, de la vaccinuri si pana la diverse tratamente, avand si un punct de desfacere, cu hrana si accesorii pentru animale, de la caini si pisici, pana la pasari de curte.

De data aceasta aveam treaba mai multa la ei. Pe langa cosmetica, mai aveam de facut si un lucru mai putin placut care presupunea folosirea unor ace.

Vaccinul anual.

Pe Junior nu il pot fraieri. Sesiseaza din limbajul trupului ce va face veterinarul cu el ….si atunci incepe distractia …. imparte maraieli in stanga si in drepta, muscaturi, daca nu i se pune botnita, si nu sta locului nici sa-l pici cu ceara. Se zbate ca un isteric…A fost nevoie sa il tinem patru oameni ca sa stea la o intepatura de ac. Se pare ca a stand cu mine si uitandu-se la serialul “Monk”, a dobandit fobie de ace πŸ˜›

Yorky nici nu a clipit, nici la tuns , nici la vaccin, cred ca el este idealul de catel pentru orice veterinar (si stapan).

Cei doi prieteni ai mei au si doua mascote, doua pisici adolescente roscate, dintre care una este oarba iar cealanta mioapa.Desi Junior nu suporta decat o singura pisica , pe cea a blocului, in mod ciudat, cu cele doua nu a avut treaba. Le-a mirosit si a dat din coada. De York, nu am ce spune, lui ii plac matzele , asa ca el a fost si mai prietenos.

Nu vreau sa credeeti ca imi laud prietenii, dar ei, chiar fac o treaba buna. Desi il cunosc pe Cristi de cand era student , am pierdut legatura cu el in timp, ajunnd la cabinetul veterinar si de cosmetica, trimis de ceilanti posesori de patrupezi din zona.Mi se dadeau repere : “Mergi pe linia lui 7 (tramvaiul) si dai de cabinet.Uite ce frumos e tunsa catelusa mea, i-au vindecat si urechea.Stii, avea otita”

In cartier, parca e un club exclusivist de patrupezi care sunt tunsi de Cristi, si vaccinati de Dan.

Azi, iesind cu ei afara, m-am intalnit cu vecin posesor al unui caniche alb :

– Vaiiii, i-ai tuns!!! La Cristi?
– Da, nu vedeti ca au intrat la apa πŸ˜› I-am si vacinat.
– La domnul Dan?
– Da, la el.
– Trebuie sa ma duc si eu cu Ada (catelusa) la ei.

Si uite asa, cea mai buna reclama este cea orala, o infornatie data de un om care a fost multumit de o anumita prestatie,de un anume serviciu, e mai pretioasa decat sute de reclame pe internet.

Un om multumit va spune mereu si altuia de starea sasufleteasca. Este ceva uman sa isi povestesca experienta, mai ales daca acestea este una buna.

PS.
Prietenii mei au un site Cosmetica Canina Timisoara, din pacate neterminat… chiar si asa, sper ca punandu-l aici sa ii impulsioneze sa si-l termine .. eu il consider bun si atragator din punct de vedere vizual si al continutului, dar eu imi dau doar cu parerea , cei care vor hotari sunt altii,….

Si pentru ca fara poze nu se putea , iata cateva πŸ˜›

Maine voi face un update la articol pentru a pune poze cu teriosristii mei tunsi πŸ˜›

Update post: Asa arata cei doi teroristi dupa vizita la stylist πŸ˜›