Esti departe de tara si toate necazurile se abat asupra capului tau? Te-ai imprumutat sa vii sa lucrezi in Israel, te-ai ascuns ca un hot sa nu fii expulzat si tocmai ti s-a retinut permisul ca ai circulat cu viteza.
Acum risti sa apari in fata justitiei, fara carnet de conducere ai ramas si nu ai avut timp sa castigi atat de mult, incat sa dai inapoi banii imprumutati cand ai plecat din tara.
Categoric ca o plecare prematura te-ar aduce in sapa de lemn! Esti deznadajduit si nu mai poti dormi noptile.
De obicei asa se intampla. O vreme, omul traieste linistit, apoi se abat toate necazurile pe capul sau. Uneori problemele sunt consecintele greselilor, dar nu putem sa avem luciditatea de a anticipa perfect totul.
Cine ar fi stiut ca, daca ai mania vitezei excesive, vei fi oprit, legitimat si risti sa fii si dat afara din tara, mai ales ca figurezi ca turist si nu ai viza de lucru legala.
Pacat ca descoperisei frumusetea acestei tari, omenia evreilor despre care unii vorbesc nedrept si mai ales gasisei un loc de munca bunicel, cu un salariu cat trei din Romania.
Toate acestea vor fi de domeniul trecutului, daca nu intri pe http://www.si-law.ro locul in care aparatorul romanilor din Israel te asteapta, mereu pregatit sa te consilieze si sa te apere.
Vei vedea ca tot ceea ce pentru tine inseamna sfarsitul lumii, pentru acest avocat incercat reprezinta floare la ureche. Decenii la rand a condus echipe de procurori si a raspuns de securitatea a milioane de evrei. A detinut functii importante in Israel si tara il respecta pentru tot ce a facut el. In spatele realizarilor sale si a faptului ca romanii il considera un salvator suprem, care ii poate scapa din orice sta enorm de multa munca. Iata cum reuseste Samy Ilie sa castige aproape toate procesele pentru conationalii sai:
-transfera legislatia din carti si suporturile fizice in mintea sa. Este omul care iti spune exact ce lege si ce articol din ea te vor scapa de problema pe care o ai. Un avocat la curent cu legislatia si care tine pasul cu schimbarile valoreaza milioane de euro, cu toate ca Samy al nostru nu ia niciodata comisioane asa de mari.
-pune suflet in pregatirea fiecarui caz in parte, adica pregatirii profesionale i se adauga vocatia de a pleda. Talentul lui oratoric l-a facut celebru in Israel, in conditiile in care isi poate rosti pledoaria in trei limbi distincte: ebraica, romana si engleza.
-este bine orientat datorita experientei si stie exact cum sa actioneze pentru fiecare caz in parte. Am putea spune ca dovedeste mereu empatie fata de client si actioneaza exact cum si-ar dori acesta, tinand cont insa si de limitele fixate de lege. De pilda, te plangi ca ti s-a retinut permisul de conducere si ca nu mai poti lucra? In cateva zile vei fi din nou in posesia actului care iti asigura mobilitatea. Esti in arest si te temi de colegii de celula, de tot ceea ce ti s-ar putea intampla in spatele gratiilor? Samy Ilie obtine mutarea ta la domiciliu, loc in care te vei simti in siguranta.


Sentinta ta, mult prea dura ce-i drept, este definitiva si esti un om pierdut, fiindca stii cum te vor trata oamenii dupa ce vei iesi in libertate din nou? Nu dispera, fiindca Samy Ilie se gandeste la urmatoarele posibilitati:
1. Eliberarea pe cautiune. Iti pot vorbi despre asta sute de romani care au patit-o si care dupa ce au fost ajutati de acest avocat, nu au mai gresit niciodata.
2. Ii va scrie presedintelui tarii, solicitand gratierea pe motive intemeiate.
Dupa cum vezi, Samy nu renunta niciodata, pana clientul sau nu se linisteste si nu este multumit de rezultate.
Este bine sa il ai alaturi si cand deschizi o afacere in Israel sau iti cumperi o proprietate. In afara faptului ca te va ajuta sa obtii un pret bun, te va sustine ca totul sa fie 100% legal si sa nu ai probleme mai tarziu. El pregateste temeinic apararea in litigii comerciale, in procese de drept civil, dar si de natura penala si iti faciliteaza obtinerea vizei de sedere in Israel si a angajarii legale.
Romanii de pretutindeni il iubesc, fiindca au fost cazuri in care au avut probleme cu justitia turisti de la capatul celalalt al lumii de origine romana. Dat fiind ca traditiile, mentalitatile si religia sunt diferite pot sa apara neintelegeri din lipsa de cunoastere.
Samy Ilie ofera si consultatii preventive de tipul: “Ce sa nu faci ca sa nu fii pedepsit de legile din Israel!”
Sper ca ti-am fost de folos si ti-am oferit informatia de care aveai mare nevoie. Mai departe, depinde de tine, dar te sfatuiesc sa apelezi cu incredere la el, fiindca este genul de avocat calit in desele batalii pe care le-a castigat in fata justitiei pentru clientii sai.