Polita RCA – o necesitate

Abia ce am terminat cu reparatiile la masina, daca va amintiti, am scris pe undeva pe blog, ca mi-a “picat” acumulatorul si mi s-a stricat si computerul de bord.Am avut parte de o investitie serioasa.

Buuunn, astea sunt istorie acum,si primind aceste zile libere m-am gandit sa imi duc familia, pentru o zi macar, intr-o mini-execursie.

Cum necazul nu vine niciodata singur,mi-am dat seama ca imi expirase asigurarea RCA.

Intrebarea era :”Cum fac rost cat mai repede o polita RCA ieftina?”

Cum Google mi-e prieten am gasit repede acest site .Am comandat online o polita RCA, am completat formularul de acolo, si in nici 10 minute am primit mail-ul care continea copia RCA-ului pe care urma sa o primesc a doua zi, prin curierat rapid.Desi puteam folosi copia, am preferat sa astept originalul.

Ce e sigur, e sigur.

Cand mi s-a calculat polita, mi-am dat seama ca am iesit mai ieftin cu 10% si asta deoarece am fost un sofer cuminte in anul in care a trecut neavand nici un eveniment nedorit, astfel ca am primit un bonus.Ideea e ca daca nu esti necugetat la volan si nu faci nici o tampenie, la fiecare an de cumintenie, ti se scade un procent de 10% din valoarea initiala a politei. Poti ajunge sa ti acrorde o reducere pana la 50% din suma.

Pe de alta parte, daca esti neatent si conduci ca un nebun producand diverse accidente, mai mari sau mai mici (Doamne fereste), la fiecare polita pe care o vei incheia, vei fi taxat cu 10% in plus si nu vei mai beneficia de RCA ieftin.

Cred ca si pentru acest lucru, cat mai ales pentru siguranta ta, poti avea o conduita cat mai buna si mai atenta la volan.

In asteptarea curierului, m-am mai uitat pe site si am vazut ca cei la care apelasem acorda reduceri la pensionari, bugetari, si chiar pentru copii minori.

In aceasta dimineata, am primit originalul prin curier, am efectuat plata, si se pare ca voi reusi sa imi scot familia pentru o zi din nebunia orasului.

Sper sa se aleaga o destinatie cat mai pitoreasca.

Voi, unde va petrceti aceasta mini-vacanta ?

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

4 Comments

  • Da, am trecut in revista de dimineata locurile demne de a poposi pe ele, toate erau pline de fum si de manele…asa ca mi-am luat familia si masina si ne-am refugiat in cochilia numita numita casa 😛

 1. Acasa, in Guild Wars :))

  Dar nu ma dumiresc: reduceri pentru minori? Aveam impresia ca A inseamna Auto si ca in Romania varsta minima pentru a avea carnet de conducere este 18 ani? Me iz confused.

  • In final cu tit RCA-ul, cu toata masina pusa la punct nu an pleecat nicaieri.Nu suport aglomeratia, si nici mirosul de mici….

   Am avut o tentativa pe mallul Timisului, dar era plin, masina langa masina…si cum la noi picnicul nu e civilizat am preferat sa stam acasa.

   Am luat pauza si la blog, m-am odihnit putin 😛

   Arashi, minorii primesc RCA si carnet pentru maisute cu capacitate cilindrica mica, sunt rare cazurile , dar mai sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LIKE ME ON FACEBOOK

RECOMAND

COMMERCIAL

evomag.ro%20 libris.ro elefant.ro

CATEGORIES

ARCHIVES

Blog Award

Blog Award

Photo Award

Semn spre carte

FOR MYSELF

www.PRchecker.info

Bloguri, Bloggeri si Cititori

Copyright

Creative Commons License
Cartim Blog - My Point of View by Caritm is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Romania License.
Based on a work at www.cartim.ro.
Permissions beyond the scope of this license may be available at https://www.cartim.ro/.