Zilele trecute m-am intalnit cu prietenul meu Emil.Cum a trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vazut am hotarat sa luam pranzul impreuna. Am intrat intr-un reustarant mic si cochet deschis recent in Unirii. Era plin (doar era 7 martie 😛 ). Am avut noroc ca o pereche de tineri au eliberat o masa. Ne-am asezat si am rasfoit meniul asteptand sa vina cineva sa ne ia comanda. Cum nu se indura nimeni de noi, am apucat sa imi studiez amicul. Nu trebuia sa fii Freud sa-ti dai seama ca Emil avea o expresie ingrijorata.
-Ce e amice? Se pare ca au uitat de noi dar nu-ti fie teama ,nu ramai nemancat, am zis zambind.
-Eh, glumesti tu dar …
-Dar ce? Acum ma pui pe ganduri. Ce s-a intamplat?
-Am cumparat un spatiu in centru si am deschis o librarie cafenea. Doar ca….
-Doar ca nu e asa cum iti doreai?
-Cam asa ceva.. Oamenii care ne trec pragul sunt grabiti…. acum ca internetul se poate
folosi oriunde, vin compara pretul si atat. Sunt din ce in ce mai putini…
-Prietene eu unul nu am stiut de cafeneaua librarie. Si sunt iti amic! Tie iti trebuie publicitate. …si nu orice tip, ci una bazata pe impactul vizual. In plus cred ca te-ar ajuta sa organizezi evenimente acolo.Nu suna rau ,ce zici?

-Dar nu stiu cum sa procedez.
-Zilele trecute am aflat de o firma care se ocupa cu asa ceva. Atlas Tipar Tipografie. Ei realizeaza printuri, bannere pentru exterior si interior. ..si “fluturasi” cum le spuneam pe vremuri.
Ia gandeste-te putin, cum ar fi sa inchirezi un spatiu publicitar? De exemplu : o cana cu cafea in care se oglindeste o carte.
Productie bannere outdoor bucuresti te poate ajuta cu ceva printuri profesioniste.
Printul se realizeaza in marime mare tocmai pentru a se realiza impactul vizual. Stii ca omul ceea ce vede, tine minte. Si de obicei acestea sunt amplasate in zone importante, aglomerate. Asa mesajul ajunge cel mai rapid la om. Exact de ce ai nevoie .Printurile outdoor se pot finisa cu: tiv, capse, fante de vant. Printurile de dimensiuni foarte mari, ce depasesc 3.2m latime, se realizeaza din mai multe bucati ce se lipesc intre ele cu ajutorul unui aparat special de lipit, numit Leister. Imbinarile printurilor nu prezinta niciun risc pentru rupere, iar textul va avea continuitate, astfel imaginea printata este una unitara.
Plus ca poti pune si panouri publicitare in statii de autobuz sau unde mai vrei tu. Poate fi o caseta luminoasa sau un cub cu 4 fatete care se pot vedea de peste tot.Asta e perfect pentru oras.
In plus ma gandesc ca poti face calendare mici cu imaginea libriei-cafenele, pe care sa le imparti.

Emil m-a ascultat , apoi a luat telefonul si a intrat pe site-ul celor de la Atlas Media.
Dintr-o data i s-a luminat fata.

-Gata, am rezolvat. Acum ma duc acolo sa vorbesc cu ei. Am de gand sa fac si o seara creativa.

Peste cateva zile am vazut panouri cu libraria lui Emil in urbe.  Orasul era chemat sa viseze si sa creeze.
Am primit un mesaj: “Deseara la 7, te astept. Publicitatea a dat roade. E bine sa indraznesti. Atlas Media a fost exact ceea ce aveam nevoie. Multumesc. Aaa, am schimbat si firma cu una luminoasa cu litere volumetrice, tot cu cei de la Atlas. ”

Am zambit multumit. Visurile mai au nevoie si de ajutor. Publicitatea e un ajutor iar cei de la Atlas Media sunt profesionistii de care are nevoie o afacere pentru a inflorii.