Avand in vedere faptul ca sunt dependent de tot ceea ce inseamna tehnica, sunt si eu abonat ca toti dependentii la unul din furnizorii de televiziune, telefonie si internet – la RDS.

Buuunnnn, sunt abonat la tot ce furnizeaza tipii astia, de la televiziune prin cablu cu decodor, la telefonie fixa si mobila de la ei, la internet fix si mobil.

Acum totul s-a transformat in Digi ; Digi TV, Digi Net, Digi Tel si nu mai cate alte Digi-uri am in casa.

Este un fel “all inclusive”, ceea ce nu este rau , dar….

Image and video hosting by TinyPic

Mi s-a dus decodorul de la cablu , sa zicem ca nu este o tragedioe pot sa vad si analogic dar daca tot platesc de ce sa stau cu agregatul stricat in casa ? Dupa ce am dat cateva telefoane ,ca tot am telefonie gratuita in retea, baietii mi-au spsu sa iau decodorul sub aripa si sa ma duc la ei la service.

Bucuros ca mi se acorda suport tehnic ,am zburat spre ei la joasa altitudine. Si ce fac ei? Il iau si il baga in priza , il conecteaza la un televizor , adica tot ce le-am spus ca am facut acasa, de vreo sapte ori.Rezutatul: “Alarma: Acces cartela lipsa” .

Raspuns :”Ne pare rau , nu avem ce sa-i facem” “Bun . Si eu ce fac? Imi dati un alt decodor?” “Nu putem, ca nu avem pe stoc. Si asa, avem foarte multe cereri, pe care nu le putem onora.”

Am plecat .M-am dus la sediul RDS de unde apartin, sa ii intreb si pe ei de decodor si sa vad daca au sa imi dea un telefon, sau un sim, pentru inca un membru al familiei. “Nu avem telefoane pe stoc , desi avem foarte multe cereri , de aceea nu putem incheia unele contracte cu anumiti clienti.”

Pai , bine , sa ai cereri cu duiumul si tu sa nu fii dotat cu aparatura necesara, cat sa faci fata cererilor . Ai devenit unul din cei mai tari operatori, te-ai extins in Ungaria si Slovacia, ai oferte interesante dar stai rau la aparatura si suport tehnic.

Pai, se poate ? Mai bine ramaneai RDS&RCS si nu te transformai in multiplu de Digi , si poate lucrurile mergeau mai bine.

Acum eu ce fac ? Nu ca ma doare foarte tare , nimeni nu poate urmari 90 de programe de televiziune, dar totusi ma doare, pentru ca nimeni nu va crede cand ma voi duce sa platesc factura, ca decodorul meu a fost defect o perioada, si nu mi va acorda nici o reducere la abonament.

Deci , cum ramane?

Eu inteleg ,si pe undeva ma bucur ca RDS- Digi, devine o companie multinationala ca se fac investitii masive in exterior, dar fratilor , voi cu fraieri ca mine ati inceput sa faceti profit.

Hai ca va transmit si un mesaj : Puneti mana si cumparati de la chinezi telefoane si decodoare (din telefonul vostru am nevoie doar de cartela sim) , satisfaceti nevoile consumatorilor interni si daca se paote , dupa postarea aceasta critica la adresa voastra , nu-mi luati netul.

Sunt dependent .