Cand ai o firma care numara peste 50 de angajati, printre obligativitati se numara si prestarea serviciilor de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, dar si angajarea a cel putin 4% persoane cu dizabilitati.
Ce ai zice daca ai rezolva ambele situatii cu ajutorul unei singure companii?

Exista o firma deratizare care te poate scapa de ambele obligativitati – CompaniaDDD.ro.

Compania DDD a aparut in anul 2011 si din 2016 functioneaza cu autorizatie de Unitate Protejata .Pentru cei care nu stiu, o Unitate Protejata este o firma care are cel putin 30% angajati cu dizabilitati. Acestia lucreaza pe posturi potrivite pentru nevoile lor, astfel incat sa nu afecteze in nici un fel serviciile oferite de firma sau viata persoanelor angajate.

Compania DDD a inceput insa sa angajeze persoane cu dizabilitati din 2014, cand a inceput demersurile pentru a primi autorizatia de functionare ca si Unitate Protejata. De atunci si pana astazi a avut angajate mai multe persoane cu dizabilitati care nu s-au plans niciodata de conditiile de munca sau de faptul ca sunt discriminate la locul de munca.

De ce au ales cei de la Compania DDD sa fie o Unitate Protejata? Deoarece au vrut sa se implice in mod activ la integrarea pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati care sunt totusi apte de munca.
Pentru ca au nevoie de ajutor in gasirea oamenilor potriviti pentru posturile disponibile, cand e vorba de angajari, Compania DDD colaboreaza cu Fundatia Motivation Romania care face recomandari in privinta persoanelor cu care intra in contact.

Daca nu ai o firma pentru a colabora cu o Unitate Protejata, incearca sa-i informezi pe cei din jur in privinta existentei firmelor care functioneaza astfel. O simpla vorba poate ajuta. Cu cat afla mai multe persoane, cu atat mai bine. O multime de companii nu stiu de existenta Unitatilor Protejate.
In cazul in care compania colaboreaza cu o Unitate Protejata, nu trebuie sa mai plateasca o anumita suma lunar catre bugetul de stat. Si in plus, rezolva si problema serviciilor DDD.

Compania DDD este la ora actuala singura firma autorizata DDD si Unitate Protejata din Romania. Ea isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii, conform prevederilor legale si are sedii in Bucuresti, Constanta, Targu Jiu si Timisoara.

Firma lucreaza cu solutii de cea mai buna calitate si cu oameni competenti. Chiar daca unii au anumite dizabilitati, ele nu afecteaza calitatea serviciilor prestate.
Daca vrei sa te implici si tu la integrarea persoanelor cu dizabilitati pe piata muncii, colaboreaza cu o astfel de firma, daca detii o companie, sau da vestea mai departe daca esti simplu angajat.