Inca de la aparitia primelor frigidere a devenit din ce in ce mai importanta mentinerea alimentelor pentru cat mai multa vreme. Acum, avem la dispozitie chiar si astfel de aparate mobile, pe care le putem lua cu masina atunci cand facem o petrecere in aer liber si avem nevoie de un spatiu unde sa tine reci bauturile si alimentele.

Fara indoiala ca cel mai utile sunt tot in sectorul industrial, de la magazine locale pana la fabrici foarte mari, din domeniul alimentar in mare parte. Acestea sunt importante atat pentru pastrarea materiilor prime cat si a produsele finite pana la transportul lor spre utilizatori, magazinele de la care le cumparam si in cele din urma, noi.

Dupa primirea acestora, alimentele pot petrece ceva timp si in magazine pana cand sunt cumparate de catre clienti. Asadar, si in acest caz este nevoie de solutii cat mai bune de pastrare a prospetimii si in primul rand a calitatii. Pentru asta se recomanda utilizarea de vitrine frigorifice de la Bexon, unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de solutii, pentru diverse ramuri ale industriei, nu doar cel alimentar.

De la un caz la altul acestea au diferite capacitati de stocare, masurate de regula in litri sau volum util, si diferite forma, pe verticala sau orizontala. Cele mai comune in magazine sunt cele pe verticala, care ocupa putin spatiu si sunt usor de utilizat. Setarea parametrilor necesari la aceste vitrine frigorifice este foarte usoara, avand la dispozitie senzori de temperatura si ecrane electronice care sa ne ofere informatii exacte.

Un magazin care va vinde alimente cat mai proaspete si mai bune va fi preferat de mai multi clienti si astfel rezulta un plus in incasari dar si in capatarea increderii clientilor, un lucru de care trebuie sa se tina cont in orice afacere. Multi prefera alimentele cat mai naturale, care din pacate au termene de valabilitate mai scurte si se strica mai repede insa au un gust mult mai bun. Doar utilizand un spatiu de depozitare potrivit ne putem asigura ca acestea se vor pastra cat mai mult posibil.

Comparativ cu produsele de acum 5-10 ani, sistemele de congelare moderne nu mai necesita atat de multa atentie. Acestea pot realiza singure procesul de dezghetare daca sunt setate corespunzator. De asemenea, curatarea se va face extrem de usor, fiind construite astfel incat sa permita accesul facil la diversele compartimente pe care le-ar avea. Totodata, sunt si rezistenta la diversi factori, avand o durata de viata destul de mare comparativ cu alte aparate iar consumul de energie este unul cat se poate de mic, oferind in acelasi timp capacitate de congelare sau racire de care avem nevoie.

Asadar, de orice timp de sistem de racire si congelare ati avea nevoie, Bexon.ro este fara indoiala cea mai buna solutie.