Daca pana acum, aveam o problema din punct de vedere al imaginii, din cauza politcienilor , a coruptiei , a nepostismului, de acum avem o problema de imagine si in sport.

Pana mai demult , daca chiar aveam, sa ne mandrim cu ceva , acela era sportul.

Eh, ERAM pentru ca acum nu mai suntem, am inceput sa avem huligani in fotbal, la Steaua avem terenul suspenndat, suporterii lui Dinamo intra pe stadion, rup gardul, cateva zeci de suporteri intrand pe marginea terenului, meciul fiind intrerupt de arbitru, ceea ce inseamna ca echipa Dinamo, va pierde partida, la masa “verde”, riscand o suspendare din Europa League plus cateva amenzi.

Nu aveau sanse sa castige meciul, dar de aici si pana la escaladarea unor violente ale unor suporteri , care sa duca la suspendarea echipei , e cale lunga.Unde este ceea ce numeste atat de frumos “fair play”, sau acest concept tine prea mult de tari civilizate?

Stiu ca exista huligani peste tot in lume, toate echipele de fotbal isi au ” oile lor negre” dar acelea sunt echipe care ajung fara probleme in UEFA Europa League, noi pe langa faptul ca ne chinuim sa ajungem in primul etalon al fotbalului european, ne mai si eliminam singuri.

Chiar nu inteleg mentalitatea acestor suporteri.

Abia avem investitori in fotbal, ii alungam si pe aceia?

De ce nu exista public la toate echipele romane , ca acela care exista in Timisoara ( nu spun ca ar fi fara pata), public care canta si cand echpa este condusa cu 6-0, si isi sustin echipa in momentele cele mai grele.

Pacat, ca vom fi capul de afis al tuturor ziarelor sportive din lume si ale televiziunilor de specialitate si nu numai.

Din echipa fostior militieni , Dinamo , a devenit echipa actualilor huligani.

Ne-am mai tras o palma….

Se pare ca ne meritam soarta.

PS.Am o intrebare: unde era Politia Romana? De ce au intervenit jandarmii atat de tarziu?