Nu credeam, ca am sa ma bucur atat de mult, auzind aceasta veste.

Zxonurile au fost confirmate de catre toate agentiile de presa, eu am primit vestea de pe www.Motorsport-Magazin plus ca Ferrari a anuntat intr-un comunicat de presa, ca Shumacher revine in F1 si va concura in monopostul lui Felipe Massa, pana la refacerea acestua, dupa accidentul suferit, la Hungaroring.

Shumi, va incepe saptamana aceasta, un program de pregatire, pentru a putea particpa la Marele Premiu al Europei, ce se va desfasura la Valencia, pe data de 23 august.

Amintesc, ca Michael Shumacher, a castigat 7 titluri moniale.

Shumacher a debutat la Sauber, apoi in 1991 a semnat un contract cu echipa Benetton, iar din 1996 si pana la retragerea sa din activitatea competionala, a concurat sub culorile “calutului cabrat” al echipei Ferrari.

Este unul din cei mai prolifici piiloti ai F1, avand in palmares , 91 de victorii din care 72 cu aceasi echipa (Ferrari)
La ora actuală Michael ocupă postul de superasistent al lui Jean Todt la Scuderia Ferrari, sarcina sa fiind de a descoperi noi talente dar şi de a ajuta echipa de tehnicieni să dezvolte maşina de concurs.

Are 40 de ani , este casatorit cu Corrina si are doi copii,Gina Maria şi Mick.

Personal, ma bucur de revenirea lui, fiind fan declarat al lui Shumi, dar si pentru ca Formula 1 a devenit mai seaca, mai anosta, cu un regulament bizar, fiind pe cale de disparatie, cata vreme 8 echipe ameninta cu retragerea (una materializata printr-un comunicat de presa, chiar ieri: Sauber-Mercedes), sunt convins ca el va aducce un suflu nou si o pata e culoare 🙂

Alles gute Michael ! 🙂

Schumi