Zilele acestea am ajuns in Auchan.Cum exista o atractie magnetica intre mine si librarii am intrat in prima care mi-a iesit in cale.Dupa ce m-am uitat la carti am ajuns la puzzle-uri 3 D.Vazand oferta nu am reusit sa ma stapanesc sa nu cumpar unul.

Va veti intreba: “Ce o fi luat nebunul?”

Ma stiti ca dau foarte usor in mintea copiilor, dupa cum stiti ca am o colectie destul de mare de cladiri si monumente in miniatura, mai stiti ca am stat aproape o jumatate de zi sa construiesc Casa Alba si Statuia Libertatii , asa ca, cum credeti ca am rezistat Castelului Bran?

Nu am rezistat . L-am infascat la propriu 🙂

Cum acest castel este preferatul meu din monumentele vizitate in tara nu am stat pe ganduri nici o secunda..

Am scris mult despre acest castel in diverse postari, am publicat o serie de fotografii, am relatat fapte istorice legate de el si mi-am lasat imaginatia sa zburde intr-un inceput de poveste medievala a carei actiune se petrece in preajma lui.

Daca as avea bani, i-as propune actualului proprietar o suma de nerefuzat si mi l-as achizitiona….Ehe, vise … 🙂

Buuunnn. Cu puzzle-ul in brate am reusit sa reconstruiesc mult ravnitul castel si sa il am fie si in miniatura .A trebuit sa recurg la un puzzle deoarece administratia castelului nu s-a gandit realizeze un suvenir in miniatura al castelului.Dupa cum nici cei de la Pels nu au….

Venind acasa tot ce fusese programat in ziua respectiva a fost anulat 🙂 In trei ore aveam castelul 😛 Totul este redat cu fidelitate doar fantana din interior au uitat-o, desi pe plansa exista loc pentru ea nu au realizat-o ca piesa….Mentionez ca constructia a fost anevoioasa deoarece Denis vana orice piesa pe care o aveam in mana 🙂

Sa va arat etapele in care am fost constructor 😛

Bran puzzle 3D

Bran puzzle 3D

Bran puzzle 3D

Bran puzzle 3D

Bran puzzle 3D

Bran puzzle 3D

Bran puzzle 3D

Ce ziceti? Am dat sau nu in mintea copiilor? Mai stiu pe cineva care are ca hobby tot ce tine de lego asa ca ma consolez ca nu sunt singurul cu asemenea pasiuni 🙂 🙂

Ma bate gandul sa realizez si Pelesul dar mai stau pana trece socul cu Branul 😛